УКР РУС

4 тур Бундесліги. Анонс матчів неділі

28 серпня 2011 Читать на русском

Сьогодні два цікаві матчі завершують програму четвертого туру чемпіонату Німеччини.

"Гановер" - "Майнц"

Якщо "Гановер" переможе суперника, то встановить клубний рекорд у Бундеслізі - три перемоги та одна нічия на старті сезону. Однак, чи побачать уболівальники багато голів. Статистика каже "НІ!" - у десяти дуелях між суперниками у Бундеслізі було лише 18 голів - у середньому навіть не два голи за гру.

"Гановер" успішно виступив у стиковому раунді ліги Європи проти іспанської "Севільї". У груповому турнірі підопічні Мірко Сльомки зустрінуться з данським "Копенгагеном", бельгійським "Стандартом" та полтавською "Ворсклою". "Гановер" після трьох турів у Бундеслізі набрав сім очок.

"Майнц" у попередньому турі поступився вдома "Шальке" з рахунком 2:4, ведучи по ходу зустрічі (2:0). Команда Томаса Тухеля має в своєму активі 6 очок.

Минулорічний матч цих команд в Гановері завершився перемогою господарів з рахунком 2:0.
************************************
"Шальке" - "Борусія" М

За три тури чемпіонату було лише чотири перемоги тієї команди, яка під час матчу програвала 0:1. Двічі це вдалось "Шальке", один раз "Борусії".

"Шальке" показив силу волі до перемоги у матчі стикового раунду Ліги Європи проти фінського ХІКа (6:1). У груповому турнірі суперниками німецького клубу стали румунський "Стяуа", ізраїльський "Маккабі" та кіпрський АЕК. У минулому турі чемпіонату "Шальке" також показав силу волі, здобувши перемогу в гостях над "Майнцом" з рахунком 4:2, програючи після першого тайму 0:2. Підопічні Ральфа Ранґніка мають у своєму активі 6 очок.

"Борусія" у попередньому матчі у себе вдома виявилася сильнішою за "Вольфсбурґ" (4:1). Підопічні Люсьєна Фавра мають 7 очок і очолюють турнірну таблицю.

Матч минулого сезону між командами в Гельзенкірхені завершився внічию (2:2).