УКР РУС

4 нововведення для вболівальників від "Футбол 24"

6 червня 2016 Читать на русском

У рамках проведення редизайну «Футбол 24» чи не щодня робить для вас все більше і більше корисних нововведень. Наразі презентуємо 4 найважливіші та найкорисніші з останніх новинок.

1. Важливі сповіщення

Нещодавно на сайті з’явилась можливість підписатись на отримання push-сповіщень – важливих новин, які ви можете отримувати у своєму інтернет-браузері. Навіть якщо ви не маєте змоги слідкувати за футбольними новинами, «Футбол 24» вибере для вас найголовніші, і ви точно завжди будете в курсі подій про український та світовий футбол.

2. Телепрограма

Не знаєте, на якому каналі транслюють футбол? Відтепер дізнатись про це дуже просто. В розділі «ТБ-програма» – розклад трансляцій найпоширеніших в Україні телеканалів, що показують гру №1.

3. Пошук

«Футбол 24» розробив для вас один з найкращих пошуків серед футбольних сайтів України. Тепер дуже легко знайти необхідну вам інформацію: профілі команди, гравця, знайти нещодавні та найближчі матчі клубів та збірних, а також новини про команди та футболістів.

4. Система коментування

Ми змінюємо систему коментування на сайті «Футбол 24» задля вашої зручності. Тепер залишати свої думки стало набагато простіше: за допомогою одного кліка можна авторизуватися через соціальну мережу Facebook.

Які переваги?

  • Не потрібно залишати свої дані, достатньо авторизуватися в один клік.

  • Свої думки можна залишати на сторінці Футбол 24 у Facebook під новиною – вони автоматично будуть з`являтись на сайті.

  • Коментарі розміщуються на твоїй сторінці у соціальній мережі. Їх побачать твої друзі, знайомі та зможуть приєднатись до обговорення.

  • Чудовий спосіб знайти однодумців: до кожного коментатора можна звернутись особисто, перейшовши на його особисту сторінку у Facebook.

  • Зручне сортування за популярністю та датою додавання коментарів.

Отже, радимо спробувати новинки – гарантуємо, вам сподобається!

Команда «Футбол 24»