УКР РУС

35 гравців на полі у командах Маґата в огляді 18 туру Бундесліги

24 січня 2012 Читать на русском

Пропонуємо вам дізнатись про цікаві досягення після 18 туру Бундесліги.

ФАКТОР ЧУЖОГО ПОЛЯ
"Вердеру" вперше з грудня 2010 року вдалося не пропустити гол на чужому полі.

"Ауґсбурґ" не вміє грати в гостях у "Фрайбурґа", оскільки всі сім ігор (шість у другій Бундеслізі + одна у Бундеслізі) він там програв. Крім цього, у всіх цих матчах "Ауґсбурґ" не забив жодного голу.


ГОЛЕАДОРИ
Джокери (гравці, які вийшли на заміну та забили гол) вразили ворота суперників п'ять разів - найвищий показник сезону за тур.

Марко Ройс, забивши у 18 турах 11 голів, встановив особистий рекорд за цей період часу у чемпіонаті Німеччини.

Форвард "Гановера" Мохамед Абделає не завдав жодного удару по воротах суперника.

Кір'якос Пападопулос в останніх двох іграх забив свої перші два голи у Бундеслізі, ставши шостим захисником "Шальке", якому вдалось забити гол у цьому чемпіонаті. У жодній іншій команді чемпіонату нема стільки захисників-бомбардирів.

Роберт Лєвандовскі забив знову два голи, як і в останньому турі першого кола у ворота "Фрайбурґа". За останні три матчі на виїзді поляк забив п'ять голів.

СЕРІЇ
"Кайзерслаутерн" не виграє вже протягом восьми ігор у чемпіонаті, причому команда встановила клубний рекорд - чотири нічиї поспіль у Бундеслізі.

"Кайзерслаутерн" також встановив рекорд цього сезону - у восьми іграх чемпіонату команді взагалі не вдалось забити принаймні гол у ворота суперника.

"Борусія" (М) святкувала вже 11 перемогу у чемпіонаті, що перевершує досягнення команди у минулому сезоні - 10 перемог за весь сезон.

"Вольфсбурґ" вперше у цьому сезоні здобув дві перемоги поспіль.

"Гановер" вперше у своїй історії у Бундеслізі зіграв п'ять матчів внічию.

ПРОПАЛА СПРАГА ДО ПЕРЕМОГИ
"Баварія" у матчі проти "Борусії" (М) найгірше боролась у сезоні, вигравши лише 43 відсотки єдиноборств.


ЦІКАВО
Наставник "Вольфсбурґа" Фелікс Маґат у цьому сезоні випускав на поле 35 гравців. Стільки гравців у сезоні 2000/01 виходило на поле у складі "Айнтрахта" і це є рекордом Бундесліги. Зрозуміло, що у Маґата ще 16 ігор попереду, щоб суттєво підняти планку цього рекорду. А хто був тренером "Айнтрахта" у сезоні 2000/01? Так. Його прізвище Маґат.

СЕРІЯ "МАЙНЦА"
"Майнц" втретє поспіль програє стартову гру нового року. Цього разу підопічні Томаса Тухеля намагались перервати невдалу серію, незважаючи на відсутність багатьох гравців основи. "Майнц" у Леверкузені завдав у напрямку воріт "Байєра" аж 18 ударів - найвищий показник для підопічних Тухеля у виїзній грі цього сезону.


 

НАРЕШТІ ЧЕМПІОН ЗАБИВ З ПЕНАЛЬТІ
Дортмундська "Борусія" заробила у цьому сезоні перший пенальті. Крім того, "жовто-чорним" вдалось реалізувати перший пенальті за майже два роки (лютий 2010 року у ворота "Шальке"). Перед успіхом у цьому турі "Борусія" шість разів не зуміла реалізувати пенальті.