УКР РУС

2 епізоди, з допомогою яких Кашшаї вбив "Баварію" на користь "Реала"

19 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Олександр Гапоненко

Цей текст може не сподобатися фанатам "вершкових".

Синьйори "мадридісти", якщо ви називали незаслуженим вихід "Барселони" в чвертьфінал Ліги чемпіонів після суддівства Деніза Айтекіна, то зараз повинні бути об'єктивними та сказати, що не заслужили перемогу "Реала" над "Баварією".

Marca: ПСЖ подав скаргу з 7 пунктів на Айтекіна в УЄФА через матч з "Барселоною"

"Улюбленець" українських уболівальників, угорський арбітр Віктор Кашшаї, який працював на матчі Україна – Англія на Євро-2012, та його бригада припустилися в матчі Ліги чемпіонів "Реал" – "Баварія" двох фатальних помилок, які дуже вплинули на результат матчу.

1. Вилучення Відаля за фол, якого не було

На 84-й хвилині Артуро Відаль отримав другу жовту, а потім і червону картку за чистий підкат. Чилієць навіть не торкнувся Марко Асенсіо (точніше, був мінімальний, майже непомітний контакт з ногою Марко, проте не шипами). "Баварія" незаслужено залишилася в меншості на два додаткові тайми.

На жаль, Віктор Кашшаї з 2012 року так і не вирішив питання із зором...

2. Вирішальний гол Кріштіану Роналду з офсайду

Тут взагалі коментарі зайві, дивіться фото моменту перед тим, як рахунок став 2:2. Тут питання вже до зору помічника угорського рефері.

"Це найгірше суддівство, яке я бачив у своєму житті". Фанати та футболісти розкритикували арбітрів матчу "Реал" – "Баварія"