УКР РУС

15,5 на домашню перемогу "Таврії". УПЛ. 13 тур. Анонс матчів суботи

27 жовтня 2012 Читать на русском

Власне, результат поєдинку кримської команди із "Шахтарем" спрогнозувати найлегше. А от у двох інших зустрічах суботи в 13 турі УПЛ боротьба обіцяє бути безкомпромісною.

“Говерла” - “Кривбас”

27.10.2012. 14:00. Ужгород, стадіон “Авангард”. Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Команди зустрічалися між собою 10 разів і в половині з них перемогу святкували криворіжці, а от закарпатці здобули лише дві звитяги. Решту ж три матчі, як ви здогадалися, завершилися внічию.

Не надто вдало стартували ці команди і в чемпіонаті, що триває, але останні матчі засвідчили, що як “Говерла”, так і “Кривбас” потроху набирають форму. Підопічні Севідова узагалі в останніх п'яти зустрічах поступилися лише одного разу, але не абикому, а київському “Арсеналу”, який бореться за місце у Лізі Європи.

А от “Кривбас” в останньому турі зумів зіграти з “каштанчиками” внічию і цей поєдинок став чи не найкращим у сезоні для підопічних Тарана, якщо не враховувати розгрому над запорізьким “Металургом”, з якого знущаються усі, кому не лінь.

Зважаючи на усі ці факти і фактори, віддавати перевагу в цій грі одній із команд ми не станемо. Єдине, що спробуємо спрогнозувати - багато боротьби і нічию, як найімовірніший підсумок матчу.

Травмовані: Надь, Міщенко, Косирін - Шершун

“Таврія” - “Шахтар”

27.10.2012. 16:30. Сімферополь, стадіон “Локомотив”. Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Напевне, лише найпалкіші прихильники сімферопольського клубу вірять у те, що “Таврія” зможе відібрати очки у лідера чемпіонату України. Лідера, який на тижні переміг самого чемпіона Європи. Не вірять у перемогу “Таврії” і букмекери, які на такий підсумок матчу дають коефіцієнт 15,5.

Востаннє “Таврія” перемагала “Шахтар” ще у 2008 році із рахунком 3:2, після чого були лише поразки.

Певним шансом для команди Лужного може бути те, що Мірча Луческу, вочевидь, дасть відпочити головним виконавцям, випустивши на поле гравців, яким не вистачає практики. Варто також згадати і про захист “Таврії”, яка пропустила більше лише за “Шахтар” і за цим показником ділить другу-третю сходинки із “Металістом”. Але на лавці у Містера все одно будуть ті, хто зможе підсилити гру в будь-який момент...

Якщо ж врахувати і те, що “Таврія” в останніх двох турах набрала лише один пункт, а гру команди важко назвати змістовною... Словом, якщо “Таврії” вдасться відібрати очки у “гірників” то це буде справжньою сенсацією.

“Металург” (Д) - “Ворскла”

27.10.2012. 19:00. Донецьк, стадіон “Металург”. Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Ці команди завжди виступають приблизно на однаковому рівні. Це якщо взяти усі сезони. Навіть статистика їхніх протистоянь абсолютно рівна - по дев'ять перемог і 12 нічиїх.

Та й у минулому сезоні “Металург” та “Ворскла” боролися за місце у Лізі Європи і тоді донеччани вдома таки зуміли обійти конкурентів, перемігши в очному протистоянні з рахунком 6:3!

Приблизно рівно йдуть ці команди і в сезоні 2012/13. Навіть попри те, що “Металург” зараз шостий а “Ворскла” - 10-та. Та відстають підопічні Свистуна від свого сьогоднішнього конкурента лише на одну перемогу, яку й спробують здобути сьогодні. Та чи дозволить їм це зробити команда Юрія Максимова, який на посту наставника донецької команди зазнав лише однієї поразки? Почнемо дізнаватися про це вже починаючи із 19:00.

Дискваліфіковані: Морозюк - немає

Підготував Андрій Думич