УКР РУС

151 трансфер за 17 років – Мончі назвав своє найкраще придбання і найбільші промахи у "Севільї"

3 квітня 2017 Читать на русском

Колишній спортивний директор "Севільї" розповів про свою роботу в клубі, якому належить Євген Коноплянка.

За 17-річний період праці на благо андалусійської команди Мончі провернув 151 трансфер. Попри інформацію про контракт з "Ромою" 48-річний фахівець не поспішає переїжджати в Італію.

"Була ціла низка трансферів, які зірвались в останній момент. Ми були дуже близько, але в підсумку гравці опинялись в іншому місці.

Найджел де Йонг був у Севільї, ознайомився з містом, і його представники казали мені, наскільки сильно він хоче підписати контракт. Але невдовзі мені сказали, що вони вже погодилися їхати в Гамбург.

З Ван Персі було по-іншому. Я поїхав у Роттердам завершувати угоду, але під час мого перебування там на Робіна вийшов "Арсенал". Їхня пропозиція була більшою, і він перебрався у Лондон.

З Марсело також було близько до підписання. Ми були на просунутій стадії переговорів, однак у підсумку він опинився в "Реалі".

Мій найкращий трансфер – Дані Алвес. Його ніхто не знав, коли він прибув у "Севілью". Він потребував часу на адаптацію, проте віддавав усі сили заради успіху. Алвес приніс нам титули, а ми продали його в 45 разів дорожче, ніж ціна його придбання.

Схожі трансферні успіхи стосувались таких гравців, як Палоп, Канут, Ракітіч, Банега, Гамейро, Бакка, Поульсен, Ренато", – цитує Мончі El Larguero.

, а також у Viber