УКР РУС

1/4 фіналу ЛЄ: Могутній камбек "Бенфіки", "Тоттенхем" ледве врятувався. ВІДЕО

5 квітня 2013 Читать на русском

Перші матчі 1/4 фіналу Ліги Європи виявились багатими на голи. Зокрема, В Лісабоні та Лондоні команди відзначились аж 8 разів.

На Туманному Альбіоні "Тоттенхем" приймав "Базель", який, нагадаємо, спочатку вибив з турніру дніпропетровський "Дніпро", а згодом розправився і з "Зенітом".

Швейцарці були близькими до успіху і цього разу. Щоправда, перемогти так і не вдалося, але нерви "шпорам" вони попсували добряче. Уже до 34-ї хвилини "Вайт Харт Лейн" був не надто в гуморі. Штокер і Фрей двічі забили протягом 4 хвилин. На щастя для лондонців, вони відквитали один гол ще в першому таймі - забив Адебайор. А вже в другій половині зустрічі Сігурдссон таки допоміг уникнути фіаско. Але навіть попри втрачену перемогу, 2:2 - дуже непоганий результат для "Базеля" перед матчем у Швейцарії.

Не менш цікаво було і в Лісабоні - в гості до "Бенфіки" приїхав ще один добре нам знайомий клуб - англійський "Ньюкасл". І так само першим показав зуби - на 12-ій хвилині рахунок відкрив Сіссе. Однак, на відміну, від матчу в столиці Англії, тут потім забивали тільки господарі. Спочатку забив Морено, згодом Ліма вивів "Бенфіку" вперед, а крапку поставив ударом з пенальті парагваєць Оскар Кардосо - 3:1

"Тоттенхем" - "Базель" - 2:2

Голи: Адебайор, 40, Сігурдссон, 58 - Штокер, 30, Ф. Фрей, 34

"Бенфіка" - "Ньюкасл" - 3:1

Голи: Морено, 25, Ліма, 65, Кардосо, 71 (пен.) - Сіссе, 12