УКР РУС

10 заповідей, завдяки яким "Барселона" зможе пройти "Ювентус"

18 квітня 2017 Читать на русском

Видання Marca назвало 10 заповідей для "Барселони", які допоможуть команді Луїса Енріке пройти "Ювентус" в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів після поразки 0:3.

1. Фактор МСН

Ліонель Мессі у матчі проти "Реал Сосьєдада" (3:2) довів, що готовий бути лідером і повести за собою команду разом з Луїсом Суаресом та Неймаром.

2. Пара Іньєста-Бускетс

Серхіо демонструє феноменальний футбол впродовж останніх місяців, а його відсутність в першому матчі проти "Юве" стала ключовою – Маскерано, який заміняв Бускетса в опорній зоні, проспав дві гольові атаки. Присутність Бускетса розв'язує руки Іньєсті, який може зосередитись на грі на атаку.

3. Тер Штеген має зберегти ворота "сухими"

Німець зіграв надважливу роль у історичному камбеці в матчі з ПСЖ і має провести ще один фантастичний поєдинок, аби вберегти ворота в недоторканості під час контратак "Ювентуса", які, швидше за все, виникатимуть.

4. Луїс Енріке: Стартовий склад і формація

Керманич "Барси" повинен вгадати зі стартовим складом і визначитись – грати в 3 захисники чи в 4.

5. Стандартні положення

Каталонці мають звернути особливу увагу на гру при стандартах, адже суперник має майстрів гри на другому поверсі, таких як К'єлліні, який забив 3-й м'яч у першому поєдинку. Стандартні положення часто грають вирішальну роль.

6. Заміни

Гравці, які сидять на лавці у "Барселони", наприклад, Пако Алькасер, можуть зіграти вирішальну роль у матчі, який має шанси розтягнутись на екстра-тайми. Згадаймо, що у поєдинку проти ПСЖ Серхі Роберто вийшов на заміну і забив доленосний гол.

7. Фланг Дані Алвеса

Футболістам "Барселони" варто більше тиснути на правий фланг оборони суперника, де грає їхній екс-партнер Дані Алвес. У першому матчі бразильський захисник був практично без роботи, але при створенні тиску на нього одразу ж помилився і Іньєста зміг вийти сам на сам з Буффоном.

8. Рефері Бйорн Куйперс

Якби не вирішальна помилка Деніза Айтекіна у матчі проти ПСЖ, то "Барселони" не було б у 1/4 фіналу. В будь-якому випадку рішення арбітра гратимуть величезну роль 19 квітня.

9. "Камп Ноу"

Вболівальники мають виступити в якості 12-го гравця і створити справжню електричну атмосферу на арені, якщо хочуть, аби "Барселона" здобула путівку в півфінал.

10. Ніколи не здаватись

Коли каталонці пропустили гол від ПСЖ у матчі-відповіді, то здавалося неймовірним забити тричі за останні 10 хвилин поєдинку. Однак футболісти "Барселони" не підняли білий прапор і здійснили незбагненне. Якщо диво сталось один раз, то чому б йому не статись вдруге?

Матч "Барселона" – "Ювентус" відбудеться 19 квітня.

"Барселона" 3 рази з 5 проходила у наступну стадію єврокубків, після поразки 0:3 в першому матчі

, а також у Viber