УКР РУС

10 вражаючих статистичних фактів матчу "Реал" – "Барселона" (2:3)

24 квітня 2017 Читать на русском

Видання Squawka наводить найбільш вражаючі статистичні факти за підсумками матчу 33-го туру Прімери "Реал" – "Барселона" (2:3).

1. Ліонель Мессі забив свій 500-й гол у "Барселоні". На рахунку аргентинського форварда 343 м'ячі в Ла Лізі, 94 в Лізі чемпіонів, 43 в Кубку Іспанії, 12 в Суперкубку Іспанії, 5 на Клубному чемпіонаті світу, 3 у Суперкубку УЄФА.

2. Голкіпер "Барселони" Марк-Андре тер Штеген виконав за гру на 8 передач більше, ніж нападник "Реала" Кріштіану Роналду. Німецький страж воріт віддав 22 точних паса.

Передачі тер Штегена

Передачі Роналду

3. Центрбек "Реала" Серхіо Ромаос не здійснив жодного перехоплення чи відбору м'яча до вилучення на 77-й хвилині.

4. Ліонель Мессі став найкращим бомбардиром в історії "Ель Класіко" у чемпіонаті Іспанії – 16 м'ячів.

5. Серхіо Рамос отримав 5-у червону картку у Прімері – найбільше серед усіх гравців чемпіонату Іспанії з сезону-2013/14.

6. "Барселона" стала першою командою, яка перемогла "Реал" на "Сантьяго Бернабеу" у чемпіонаті Іспанії з 27-го лютого 2016 року, покінчивши з безпрограшною серією мадридців у 22 матчі.

7. Гольова передача Марсело на Хамеса Родрігеса стала для нього 9-ю у поточному сезоні Прімери. Це найкращий показник серед захисників у топ-5 лігах Європи.

8. 12 сейвів Марка-Андре тер Штегена у матчі проти "Реала" – це його найкращий особистий показник в кар'єрі у Іспанії.

9. "Барселона" забиває у 23-х "Ель Класіко" поспіль. У такий спосіб каталонці побили рекорд "Реала", який тримався з 1969 року.

10. "Реал" вперше у своїй історії програв домашній матч у компенсований час в чемпіонаті Іспанії.

Нагадаємо, "Барселона" вирвала перемогу в "Реала" на виїзді. Лео Мессі епічно відсвяткував 500-й гол за "Барсу". Натомість Серхіо Рамос заробив своє 5-е вилучення в Класіко, ледь не відірвавши Мессі ногу. Легендарний суддя заявив, що пенальті проти Роналду був.

, а також у Viber