УКР РУС

10 тур Бундесліги. Огляд. ФОТО

24 жовтня 2011 Читать на русском

Про найшвидший гол, про прем'єру, про знайомий рахунок, про запертих козлів... читайте в огляді 10 туру чемпіонату Німеччини.

СЛАБКІ ГОСТІ
"Шальке" став єдиною командою у турі, якій вдалося перемогти господаря поєдинку. У попередніх турах гості везли додому принаймні дві перемоги. Забивати у гостях також було ліньки - лише шість голів (найнищий показник у чемпіонаті).


ВПЕРШЕ ЗА 43 РОКИ...
Перед десятим туром цього чемпіонату "Гановер" востаннє перемагав "Баварію" двічі поспіль ще у 1968 році.

СНАЙПЕР ЗДАЛЕКУ
Крістіан Пандер забив у цьому чемпіонаті вже шість голів, у тому числі і у ворота "Баварії". Всі влучні постріли гравцеві "Гановера" вдалося результативно виконати винятково з великої відстані.

МИРНИЙ ТУР
Чотири нічийні результати в одному турі - таке трапилось вперше у чемпіонаті.


ГОЛЬОВА ПОСУХА
Цей тур також став невдалим для бомбардирів команд. Дев'ятнадцять голів - плід праці гравців, що становить найнищий показник у чемпіонаті за тур.

БЕЗВИГРАШНА СЕРІЯ АУТСАЙДЕРА
"Гамбурґ" не може здобути перемогу вже дев'ять ігор поспіль на своєму полі, якщо взяти до уваги останні матчі минулого чемпіонату. Ще дві таких "звитяги" і буде командний рекорд (11 перемог вряд).


НАЙШВИДШИЙ ГОЛ
Гравець "Вольфсбурґа" Маріо Манджукіч забив найшвидший гол у чемпіонаті - вже на 64 секунді хорват засмутив нового наставника "Гамбурґа" Торстена Фінка.


ЧЕМПІОН ГАЗУЄ
Дортмундська "Борусія" вперше у 2011 році здобула чотири перемоги поспіль.


"КОЗЛІВ" ЗАПЕРЛИ
У матчі проти чемпіонів Німеччини "Кельн" завдав першого удару по воротах "Борусії" лише на... 85 хвилині.


ВДАЛИЙ ЮВІЛЕЙ
Форвард "Шальке" Джеферсон Фарфан у своєму сотому матчі у Бундеслізі забив гол, який став єдиним і переможним у гостьовому матчі проти "Байєра".

НЕВДАЛИЙ ЮВІЛЕЙ
Перший гол дортмундської "Борусії" у ворота "Кельна" став сотим пропущеним голом у Бундеслізі для Міхаеля Ренсінґа.


ЗНАЙОМИЙ РАХУНОК
Шановні прогнозисти, якщо мьонхенґладбахська "Борусія" їде в гості до суперника, то рахунок буде 1:0. Вам доведеться вгадати лише хто переможе. Річ у тім, що всі п'ять гостьових матчів "Борусії" у цьому чемпіонаті завершились саме з таким рахунком (дві перемоги "кобил" і три перемоги господарів).

ПРЕМ'ЄРА
"Кайзерслаутерн" вперше у чемпіонаті не пропустив гол.