УКР РУС

10 причин, чому потрібно вірити у фантастичний камбек "Барселони" у матчі з ПСЖ

8 березня 2017 Читать на русском

Видання Mundo Deportivo навело оптимістичні аргументи на користь "Барселони" у повторному матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з ПСЖ. 10 причин, чому в команду Луїса Енріке потрібно вірити.

1. Після нищівної поразки в Парижі "Барселона" здобула 4 перемоги поспіль, забивши 15 голів, та стала лідером Прімери. "Блаугранас" виведені на пік своєї форми.

2. Фантастична форма Мессі. Аргентинець забив 6 голів в останніх 4-х матчах та очолює рейтинг "Золотий бутс" 2017.

3. Фактор Неймара. Бразилець, як і Мессі, демонструє розкішний футбол. Неймар забиває не так багато, але своїми регулярними обіграшами створює найбільше моментів з усіх гравців каталонського клубу поблизу воріт суперника.

4. Бускетс повернувся. У матчі з "Сельтою" ключовий хавбек "Барселони" знову нагадував самого себе у найкращі часи, 12 разів відібравши м'яч. Якщо Серхіо зможе ліквідувати Верратті, то каталонці отримують серйозну перевагу над ПСЖ.

5. У сезоні 2016/17 "Барселона" 5 разів перемагала із рахунком, потрібним у матчі з ПСЖ ("Сельта" – 5:0, "Спортінг" – 6:1, "Лас-Пальмас" – 5:0, "Еркулес" – 7:0, "Селтік" – 7:0). Ще тричі каталонці домагались результатів, які можуть перевести гру в овертайм ( "Борусія" М – 4:0, "Ман Сіті" – 4:0, "Депортіво" – 4:0).

6. Схема 3-4-3. Після відходу від старої ігрової схеми 4-3-3 "Барселона" отримала нове обличчя та здобула три яскраві перемоги.

7. Підтримка "Камп Ноу". Попри розгромну поразку в Парижі, фанати "Барселони" заповнять стадіон на 100% та спробують зробити все, щоб ПСЖ відчував себе немов у пеклі.

8. Кепська форма ПСЖ. На відміну від "Барселони", команда Унаї Емері страждала в Лізі 1, не зумівши обіграти "Тулузу" (0:0) та ледь здолавши "Нансі" (1:0). Вийняток – матч з "Марселем", коли парижани перемогли в гостях 5:1.

9. Одержимість Луїса Енріке камбеком. Наставник "Барселони" хоче увійти в історію перед своїм відходом з команди.

10. Надійність тер Штегена. Після поразки в Парижі німецький голкіпер пропустив лише 3 голи у Прімері та є претендентом на "трофей Самора", який вручається найменш пробивному воротареві Прімери.