toggle menu

X

УАФ

"Минай грав чесно, крім Нємчанінова": друг Мілевського пояснив свою місію у справі підкупу гравців перед матчем з Динамо
Україна 21 квітня 12:34 2324
Сергій Третьяк, товариш колишнього нападника Динамо Артема Мілевського, розповів, яким боком причетний до скандалу з підкупом футболістів закарпатського клубу.
Перший скандал Шевченка на чолі УАФ: у омбудсмена України вимагають вжити заходів щодо віце-президента
Україна 19 квітня 17:05 5623
Представник Уповноваженого з рівних прав і свобод, прав національних меншин, політичних та релігійних поглядів Михайло Спасов звернувся з офіційним листом до Президента УАФ Андрія Шевченка щодо інциденту між Олександром Шевченком та Євгенією Сагайдак.
УАФ винесла офіційний вердикт щодо скандального вилучення Зубкова у матчі з Ворсклою
Україна 19 квітня 15:48 17568
Комітет арбітрів УАФ спільно з консультантом з арбітражу Ніколою Ріццолі пояснив червону картку вінгера Шахтаря Олександра Зубкова у матчі 24-го туру УПЛ проти Ворскли (1:0).
"Такий шанс дається раз у житті": Маркевич закликав Шевченка допомогти збірній України на Олімпіаді
Збірна України 12 квітня 08:00 39982
Головний тренер Карпат оцінив перспективи команди Руслана Ротаня на перших для наших футболістів Олімпійських іграх, які відбудуться влітку в Парижі. Мирон Маркевич чекає допомоги від глави УАФ Андрія Шевченка.
Компанію, яка проводить аудит УАФ, намагались двічі підкупити, – журналіст
Україна 10 квітня 13:05 3308
Коментатор та журналіст Віктор Вацко прокоментував конфлікт між віце-президентом УАФ Олександром Шевченком і фінансовою директоркою організації Євгенією Сагайдак через розподіл коштів за вихід збірної України на Євро-2024.

Ми використовуємо Куки!

Гаразд