Мбаппе повторив "руку Бога" Марадони – арбітр не оцінив винахідливість француза

23 січня 07:30 5548 Читать на русском
Мбаппе повторив "руку Бога" Марадони – арбітр не оцінив винахідливість француза
Кіліан Мбаппе / соцмережі

Нападник ПСЖ Кіліан Мбаппе відзначився неординарним вчинком під час матчу Кубка французької ліги проти Реймса (3:0).

Мбаппе наприкінці поєдинку проти Реймса відзначився забитим голом з відвертим порушенням правил.

Мбаппе: У мене вже не вийде зробити кар'єру, як у Мессі – братиму приклад з Роналду

Після метушні у штрафному майданчику Кіліан впав і вирішив рукою направити м'яч у ворота, сподіваючись, що арбітр цього не помітить. Однак нападник помилився та отримав жовту картку за свої дії, а гол було скасовано.

Слід зазначити, що цей інцидент анітрохи не вплинув на хід поєдинку, адже ПСЖ на той момент перемагав Реймс 3:0 (матч в підсумку завершився з таким рахунком), маючи чисельну перевагу.

Реал обіграв Саламанку в Кубку Іспанії – гру зробив несподіваний "джокер" Зідана

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
12
год
:
37
хв
Наполі
22:00
Барселона
Вгадай результат матчу

Ми використовуємо Куки ! Що це таке ?

Залиште відгук