Кухар збірної України Тошіч розповів про переваги і вимоги Андрія Шевченка до їжі
Кухар національної команди Любомир Тошіч вражений професіоналізмом наставника "синьо-жовтих".
"Андрій Миколайович любить все, що свіже. Він уважно підходить до кожного блюда і дивиться. Обов'язково дивиться, що є на столі: чи чогось не вистачає, чи щось треба поміняти. Він мені це говорить. Щодня питає, чи є якісь проблеми. Звичайно, професіонал.
Чому він надає перевагу? Зазвичай це риба. Залежить, в яку країну ми летимо. В Італії він щодня поїсть різотто з білими грибами. У Франції також морепродукти. Червону, білу рибу. У їжі він різноманітний", – розповів Тошіч FootballHub.
Якій кухні надає перевагу Андрій Шевченко і чи спокійний він за столом - усі таємниці у рубриці FOODBALLhttps://t.co/4ip51oNvlf
— FootballHub (@FootballHub_Ua) 26 березня 2017 р.
Україна програла Хорватії у відборі до ЧС-2018. Це перша тренерська поразка Андрія Шевченка. Наставник збірної України пояснив причини поразки від хорватів та прокоментував кадрові рішення. Дивіться відео гола та огляд матчу.
показати приховати