Конте: Арбітр має виконувати свою роботу, а не допомагати одній з команд

22 листопада 2017 607 Читать на русском
Конте: Арбітр має виконувати свою роботу, а не допомагати одній з команд
Антоніо Конте

Наставник Челсі Антоніо Конте прокоментував перемогу над Карабахом (4:0) в Лізі чемпіонів.

"Вилучення Садігова? Мені важко говорити про ситуацію в першому таймі, коли Карабах отримав подвійне покарання. Не можу сказати, чи був там пенальті, адже нелегко чітко побачити епізод з тренерського місця.

Карабах повторив антирекорд Ліги чемпіонів за вилученнями

Арбітр повинен робити свою роботу, а не намагатися допомогти одній з команд. Думаю, сьогодні він як раз виконував свою роботу.

Челсі доведеться почати готуватись до гри з Ліверпулем під час польоту, в літаку. Щоравда, ми давно розпочали підготовку до гри. Звісно, одного вихідного мало. Неправильно, що так виходить. Однак зараз головне, що ми вийшли плей-офф Ліги чемпіонів", – цитує Конте championat.

Челсі розгромив Карабах завдяки дублю Вілліана та вийшов до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
2
дн
:
13
год
:
16
хв
Агробізнес
14:00
Чорноморець
Вгадай результат матчу
Залиште відгук