Комітет арбітрів: У матчі зі Сталлю Тайсона треба було вилучати

31 липня 2017 2496 Читать на русском
Комітет арбітрів: У матчі зі Сталлю Тайсона треба було вилучати
Тайсон / ФК Шахтар

Комітет арбітрів ФФУ визнав дії арбітра Івана Бондаря в матчі Сталь – Шахтар помилковими.

Варто зазначити, що в матчі 3-го туру УПЛ між Сталлю та Шахтарем Тайсон відмахнувся рукою від захисника Сталі Даніеляна й вдарив того рукою по обличчю. Головний суддя гри Бондар показав бразильцю жовту картку.

Ступар: Тайсон мав отримати червону картку, – важко сказати, чим керувався арбітр

"ЖК гравцю №7 команди гостей була дана неправильно тому, що ці дії слід вважати навмисною агресивною поведінкою, оскільки реакція на дії суперника відбувалась у вигляді навмисного завдання удару рукою в обличчя останньому. Ці дії були скоєні після свистка арбітра, який повинен був показати гравцю №7 команди гостей Червону Картку (ЧК)", – йдеться в повідомленні на офіційному сайті Комітету арбітрів.

Україна3 турМетеор (Дніпро)

Сталь - Шахтар: Субота 29 липня 2017

Матч завершено
1 : 2
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
18
год
:
44
хв
Челсі
21:30
Манчестер Юнайтед
Вгадай результат матчу
Залиште відгук