Комітет арбітрів: Рішення не зараховувати гол Кендзьори у ворота Олександрії було правильним

20 серпня 2018 - Читать на русском
Комітет арбітрів: Рішення не зараховувати гол Кендзьори у ворота Олександрії було правильним
Томаш Кендзьора / фото: ФК Динамо

Комітет арбітрів ФФУ прокоментував епізод матчу Динамо – Олександрія, коли арбітр не зарахував гол Кендзьори.

"Рішення не зараховувати гол Динамо було правильним, тому що № 94 Динамо для того, щоб завдати удару головою, в очевидний спосіб допомагає собі – спирається руками на плечі безпосереднього суперника, захисника Олександрії. Гол було забито не за правилами і рішення призначити штрафний удар на користь захисту є правильним", – йдеться на офіційному сайті УПЛ.

Циганков став найкращим гравцем 5-го туру УПЛ

Нагадаємо, матч 5 туру чемпіонату України Динамо – Олександрія закінчився з рахунком 1:0 на користь киян. Голом відзначився Віктор Циганков. Окрім цього, захисник киян Томаш Кендзьора забив гол на 14 хвилині, але він був не зарахований головним арбітром.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
4
год
:
51
хв
Алавес
20:30
Хетафе
Вгадай результат матчу

Ми використовуємо Куки ! Що це таке ?

Залиште відгук