Іспанський голкіпер вдарив арбітра після скасування свого гола

28 січня 20:25 884 Читать на русском
Іспанський голкіпер вдарив арбітра після скасування свого гола
Іван Гонсалес побив арбітра

У матчі одного з нижчих іспанських дивізіонів трапився неординарний випадок. Арбітр отримав стусана від голкіпера однієї з команд за те, що скасував його гол.

Голкіпер ФК Манллей (провінція Барселона) Іван Гонсалес став головною дійовою особою поєдинку іспанської Терсери проти Сент Кугат. Його вчинок став однією із топ-подій вікенду в Іспанії.

На останній хвилині зустрічі за рахунку 0:1 на користь суперника Гонсалес підключився на розіграш стандарту та зумів забити гол, зрівнявши рахунок в матчі. Радості воротаря та його партнерів не було меж, допоки арбітр не вирішив скасувати взяття воріт через порушення правил. На думку рефері, Гонсалес забив гол рукою.

Хавбек АЗ забив гол прямим ударом з кутового – курйоз дня

Це настільки розлютило воротаря, що він, недовго думаючи, вдарив арбітра ногою в нижню частину спини.

"Ми засуджуємо інцидент, що трапився у поєдинку проти Сент Кугат. Це повністю суперечить цінностям нашого клубу. ФК Манллей застосує всі необхідні заходи", – йдеться в офіційній заяві клубу.

Неймовірна результативність Бундесліги та Серії А, Бензема – космос, Сульшер побив Арсенал: підсумки євровікенду

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
6
год
:
30
хв
Кальярі
21:45
Лаціо
Вгадай результат матчу
Залиште відгук