Енергія – Мир: комітет арбітрів ФФУ визнав помилкою рішення арбітра призначити вільний удар після реалізації пенальті

10 серпня 2017 1034 Читать на русском
Енергія – Мир: комітет арбітрів ФФУ визнав помилкою рішення арбітра призначити вільний удар після реалізації пенальті
Фото ФФУ

Комітет арбітрів ФФУ оцінив дії суддів у матчах 4 туру Першої та Другої ліг.

Комітет арбітрів ФФУ встановив, що рішення арбітра Павла Сальнікова призначити вільний удар без перебиття пенальті після його реалізації у матчі 5 туру Другої ліги Енергія – Мир було хибним, інформує офіційний сайт Комітету арбітрів ФФУ.

Скандал у матчі Енергія – Мир: суддя відмінив пенальті після того, як гравець забив гол

Зазначається, що при виконанні 11-метрового удару щонайменше двоє гравців з різних команд ввійшли у штрафний майданчик до моменту виконання удару. Правильним було б повторити виконання 11-метрового удару, а рішення призначити вільний удар на користь команди, що захищається, було хибним.

Даний випадок входить до переліку випадків, передбачених у змінах до Правил Гри, зазначених у циркулярі № 1 IFAB 2017-2018 рр.

Санкція передбачає відсторонення арбітра від проведення матчів на визначений термін.

6 ситуацій, коли арбітр призначає вільний удар в інший бік при пробитті пенальті

Шахтар – Маріуполь: комітет арбітрів ФФУ визнав жовту картку Бернарда правильним рішенням

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
17
год
:
10
хв
Зоря
17:00
Шахтар
Вгадай результат матчу
Залиште відгук