Чому арбітр червону картку відмінив. "Таврія" - "Іллічівець" - 1:0. ВІДЕО

2 грудня 2012 1495 Читать на русском

Дуже цікавий епізод трапився у матчі - на 25-ій хвилині арбітр спочатку показав червону картку Федотову, а потім відмінив її...

Та цей епізод у грі ключовим не став, на відміну від епізоду на 4-ій хвилині, коли Шиндер забив красивий гол, який, зрештою, і виявився єдиним у матчі.

Перемогли сімферопольці цілком заслужено - вони “вели” всю гру під чітким диригентством нев'янучого Назаренка, який, до речі, чи не найчастіше турбував Худжамова. От тільки що забити Сергію не вдалося.

За участі Назаренка трапився і згаданий епізод на 25-ій хвилині. Після подачі з кута поля пробивав саме він і м'яч влучив у Федотова, який стояв на лінії воріт. Головний арбітр спочатку вирішив, що м'яч влучив Віталію в руку і одразу ж показав йому червону, але, порадившись із суддею на лінії, відмінив її. І, потрібно сказати, вчинив правильно, бо ніякої гри рукою там не було.

Узагалі “Таврія” володіла перевагою майже до середини другого тайму, проте атакували підопічні Олега Лужного не надто квапливо. Гостям нарешті щось почало вдаватися в атаці лише в останній 25-хвилинці, де найактивнішими були в нападі Таргамадзе та Ярошенко. Проте їхнім ударам або бракувало влучності, або ж голкіпер господарів Дамір діяв надійно.

Загалом же гравці виглядали втомленими, і більш втомленими виглядали саме гравці “Іллічівця”, так що в закономірності перемоги “Таврії”, яка в турнірній таблиці впритул наблизилася до маріупольців, сумніватися не доводиться.

А про поєдинок у всіх деталях Вам розповість наша онлайн трансляція “Таврія” - “Іллічівець”.

“Таврія” - “Іллічівець” - 1:0 (1:0)

Гол: Шиндер, 4

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
13
хв
Лестер Сіті
14:30
Тоттенхем
Вгадай результат матчу
Залиште відгук