Арбітр забив гол та зарахував його – курйоз дня у Росії

1 жовтня 2018 4521 Читать на русском
Арбітр забив гол та зарахував його – курйоз дня у Росії
Конфуз арбітра в Росії / фото із соцмереж

В матчі першості Дагестану трапився неймовірний курйоз. Арбітр поєдинку зарахував гол, який забив... він сам.

У поєдинку чемпіонату Дагестану між командами Кіз ДД та Манасом трапився неординарний епізод. Суддя, який обслуговував матч, зарахував взяття воріт, автором якого став він сам.

Штутгарт оформив автогол з власного аута – претендент на фейл року

В одному з епізодів арбітр призначив пенальті у ворота Кіз ДД. Після удару та сейву голкіпера м'яч влучив у голову арбітру, після чого опинився у воротах. Варто відзначити, що рефері не очікував такого розвитку подій і після цього деякий час не міг продовжити матч, звернувшись за медичною допомогою. Втім, після цього попри всі протести арбітр зарахував взяття воріт та вказав на центр поля.

"Головне – вміти обрати правильну позицію у штрафному майданчику. Багато форвардів позаздрили б такому вмінню арбітра", – іронічно зазначив коментатор матчу.

Курйозний гол з чемпіонату Мексики – суміш футболу та водного поло

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
5
год
:
22
хв
Челсі
21:30
Манчестер Юнайтед
Вгадай результат матчу
Залиште відгук